ظرف میوه حصیری یا کپوبافی بسیار محکم و ظریف است و با دقت زیاد از برگ درخت نخل و مغزی به نام کرتک بافته شده است. کپوبافی یکی از شیوههای رایج حصیربافی است که در استان خوزستان خصوصا دزفول و منطقه شهیون و روستاهای اطراف آن رواج دارد و با حصیر بافی معمول متفاوت است. این ظرف زیبای کپوبافی مناسب میوه و آجیل است. ترکیب این ظرف کپو با کاموا زیبایی آن را دوچندان کرده است. به دلیل منافذ ریز در بدنه این محصول و تبادل جریان هوا، مواد غذایی درون آن دچار آفت، شته و…. نمیشوند. همچنین این محصول در مقابل رطوبت مقاوم است. این سبدها حساسیت زا نیستند و دوام بالایی دارند. همچنین میتوانید ظرف کپو را با دستمال خیس تمیز کنید یا آن را شسته و سپس خشک نمایید.